Språkresa till Bournemouth: Höjdpunkter 2020

ESL - Höjdpunkter 2020
11/6 – 14/6 2020: Isle of Wight Festival 
Alla, från Jimi Hendrix till Prodigy, har spelat på den legendariska Isle of Wight Festival under åren. Efter en särskilt vild händelse 1970, tvingade den brittiska regeringen fram "Isle of Wight Act" för att förhindra sammankomster av mer än 5000 personer på ön utan särskilt tillstånd. Isle of Wight är lätt att nå från Bournemouth, via Southampton.(isleofwightfestival.com)

30/7 2020: Candle Light Festival & fyrverkerier 
Värmeljus används för att lysa upp vackra skärmar i Lower Gardens som besökare kan njuta av, och skapar en förtrollad atmosfär. Under augusti varje fredag kväll vid ca 22:00 finns det även fyrverkerier nära piren.

30/7 – 2/8 2020: Bestival 
Denna musikfestival på närliggande Isle of Wight är känd för att vara trevlig och avslappnad. Varje år är det ett annorlunda tema och folk klär ut sig i välutarbetade förklädnader.

20/8 – 23/8 2020: Bournemouth Air Festival 
Detta är en gratisfestival för alla. Under dagen och kvällen finns det många olika flygplan som konstflyger över stranden, där finns de Röda Pilarna, Lancaster Air Bombers, helikoptershower och mycket mer. Bredvid piren finns flygplan som man kan utforska och montrar där man kan tala med människor från Royal Air Force och andra organisationer.(bournemouthair.co.uk)

25/9 – 27/9 2020: Bournemouth Art by the Sea Festival
Se hur Bournemouths sjösida förvandlas till ett psykedeliskt firande av konsten med över 100 installationer och föreställningar! Det finns en steampunkmarknad, konserter, ljusshower och så mycket mer under denna veckolånga festival.

December 2020: Julmarknad 
Vad kan vara mer engelskt än Glühwein och Bratwurst på vintern? Hmmm. En tradition som importerats från andra sidan Engelska Kanalen är julmarknader, något som snabbt fått genomslag i Storbritannien och under december månad finns det en julmarknad på torget. Ett bra sätt att spendera en kall kväll.
Bild: Paul Waite (CC BY-SA 2.0)
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.