Schweiz

På andra sidan Alperna, ligger det mångfasetterade, franskspråkiga Schweiz, med medeltida traditioner och ett enastående landskap. Berg, skogar, sjöar, glaciärer ... en natur utan motstycke. Och på väg hem från en fondue- eller en raclette-måltid, räcker ett enda ord för att för att framkalla den rika poesi som finns i den franska som talas i Schweiz. Ty det är det franska språket som till slut förverkligar den perfekta sammanfogningen. Samlar mångfalden, samtidigt som den färgstarka accenten bibehålls. Subtila deklinationer av ett och samma idiom. Från Montreux till Jura, från Genève till Valais via Fribourg och Neuchâtel – franskan här har inte förlorat vare sig sin espri eller sin humor. Snarare tvärtom! Kom hit så får du se!

Samlar mångfalden, samtidigt som den färgstarka accenten bibehålls. Subtila deklinationer av ett och samma idiom. Från Montreux till Jura, från Genève till Valais via Fribourg och Neuchâtel – franskan här har inte förlorat vare sig sin espri eller sin humor. Snarare tvärtom! Kom hit så får du se!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.