esl family language courses Ireland Galway family programme.jpg

Familjeprogram

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Familjeprogram

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Familjeprogram

Detta program går inte under 2021. Vänligen kontakta oss för mer information.

Vår partnerskola har öppnat ett kurscenter för familjer intill deras huvudbyggnad. Det är här som barn från 5 år och deras föräldrar kan utforska det bästa som västra Irland och Galway har att erbjuda. Med stöd från kvalificerade lärare kan alla familjemedlemmar lära sig engelska med hjälp av en rad olika undervisningsmetoder avsedda för deras åldersgrupp. En bekväm inlärningsmiljö tillhandahålls med 14 ljusa klassrum som är utrustade med den senaste tekniken. I studentloungen kan ni koppla av under dagen och där finns alla förfriskningar man behöver. Ni kan äta på kaféet som ligger i huvudentrén samt på restaurangen som nås via sidoingången. Skolan ligger i centrala Galway, endast en liten bit från stadens huvudattraktioner. Den centrala busstationen och järnvägsstationen ligger mindre än en minuts promenad därifrån vilket är perfekt för att upptäcka de olika områdena i Galway. Familjerna har även möjlighet att använda fritidsfaciliteterna på ett närliggande hotell till ett förmånligt pris. Skolan erbjuder en informationstjänst där föräldrar kan få tips om oslagbara resor samt bra idéer att använda sig av där och då.

Pluspunkter

 
Familjeprogram
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Utmärkt skola mitt i staden Galways centrum.
  • Program för barn från 5 års ålder.
  • Aktiviteter och utflykter för hela familjen.
  • Lägenheterna är välutrustade för familjer och finns i en mängd olika varianter.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
5 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj (begränsat utbud)

ESL host family accommodation 2

Skolan erbjuder ett begränsat antal värdfamiljer som tar emot föräldrar och barn tillsammans under ett och samma tak. Då alla värdfamiljerna bor nära huvudbusslinjen kan man enkelt ta sig till kurscentret på några minuter. Ni kan bo i dubbel-, tvåbädds- eller trebäddsrum beroende på hur er familj ser ut och njuta av helpension (frukost, lunchpaket och middag). Värdfamiljen har möjlighet att tvätta en gång i veckan.

Lägenheter

ESL studio accommodation 1

Vår partnerskola har lägenheter som ligger med bara femton minuters promenad från skolan. De kan rymma mellan 2 och 6 personer i enkel- eller dubbelrum. Alla lägenheter är välutrustade och har tv, internet och en tvättmaskin eller en tvättstuga. En uppsättning av lakan och handdukar tillhandahålls. Ni får ta med extra badhanddukar. Lägenheterna städas innan ni anländer och efter att ni har åkt.

Hotell och B&B

ESL hotel accommodation 1

[Kontakta oss](://578) gärna för mer information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)