Språkresa till Cambridge, England

Cambridge, berömt världen över för sin akademiska excellens och århundraden av historia, utgör den perfekta scenen för att lära sig engelska utomlands. En stad med två sidor: den historiska och den moderna. Cambridge är fullt av platser att utforska medan du praktiserar och utvecklar dina språkliga färdigheter. Denna vackra engelska stad är ännu bättre när den upplevs på nära håll och Cambridge är ett av ESL:s populäraste resmål för ungdomar som vill pröva på en bit traditionellt engelskt liv!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Cambridge

Varför göra en språkresa till Cambridge?


En juniorkurs i engelska i Cambridge har många fördelar:


 
 • Studera engelska i en av de mest berömda universitetsstäderna i världen, där akademisk excellens reflekteras i våra kursers kvalitet.
 • Uppleva engelskt vardagsliv i en traditionell, vykortsvacker brittisk stad.
 • Åka på utflykter och delta i aktiviteter som låter dig se det bästa av England medan du praktiserar dina språkkunskaper.
 • Få nya vänner från hela världen som också rest på språkresa till Cambridge.
 

Vad kommer jag att göra på min juniorkurs i engelska i Cambridge?


ESL:s dynamiska engelska sommarläger i Cambridge är en fantastisk plats för att lära sig och utveckla dina språkkunskaper i en verkligt internationell miljö. England drar till sig studenter från jordens alla hörn och ditt liv på campus återspeglar dess mångkulturella, välkomnande vibbar. Du kan skräddarsy din kurs i Cambridge efter dina behov för att ta dina studier i engelska till nästa högre nivå. Lev universitetsliv i Cambridge genom att bo på ett campusresidens med andra studenter, eller välj att bo i en värdfamilj för att uppleva autentiskt brittiskt familjeliv.


Varför välja ESL för ett engelskt sommarläger i Cambridge?


Vi har hjälpt studenter att hitta deras perfekta språkkurs utomlands i över 20 år nu och vi är experter på att skräddarsy varje språkresa efter varje persons individuella målsättningar. Våra juniorkurser är utformade med tanke på unga människor och du kommer att uppleva dynamiska lektioner i kombination med ett stimulerande aktivitetsprogram på ett språkläger som är vitt skild ifrån den traditionella skolmiljön du är van vid. Vi hjälper dig att ordna din språkresa från A till Ö med din alldeles egna språkreserådgivare som stöd före, under och efter din kurs! Tusentals studenter har givit ESL förtroendet att hjälpa dem med sin språkkurs i engelska i Cambridge – så varför inte låta oss göra det för dig med?

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.