Språkkurser med total fördjupning: Kommentarer

Nicolas Andrey
Nicolas Andrey
ILSC Vancouver
Kurslängd: 12 veckor

Vancouver... även vintertid är staden verkligen vacker. Kanadensiska människor är öppna och trevliga. Jag fick möjlighet att bo med en härlig värdfamilj som gjorde allt för att jag skulle trivas i Kanada. "Bästa värdfamiljen i Vancouver!" Min praktik: en fantastisk upplevelse. Bra kollegor som uppmundtrade mig till att förbättra min engelska och intressant arbete. Addera ett besök till Vancouver Island, the Art of Native People och snowboardåkning i Whistler... och du får något helt unikt!

Läs allt
Frédéric
Frédéric
ILSC Vancouver
Kurslängd: 28 veckor

Jag tillbringade 6 fantastiska månader i Vancouver och jag planerar att åka tillbaka dit så fort jag kan! Jag började min resa med en 3-månaders intensivkurs. Sedan fixade skolan en intervju med en arkitektfirma som sökte en praktikant. Jag tillbringade mina sista tre månader där och det gav mig möjlighet att anamma den kanadensiska livsstilen och att använda min engelska hela tiden. Jag blev verkligen involverad i vardagen på företaget och jag känner mig nu väldigt bekväm med att prata engelska.

Läs allt
Sybille Passera
Sybille Passera
ILSC Vancouver 
Kurslängd: 16 veckor

ILSC Vancouver är en bra skola. Lärarna är lysande, det anordnas många aktiviteter och du möter massor av människor från hela världen! Vancouver är en stad som är väldigt väldigt lätt att älska men mycket svår att lämna... allt är nära (butiker, nattklubbar, restauranger, etc.) och kollektivtrafiken är riktigt bekväm! Jag förbättrade min engelska mycket! En toppenupplevelse!

Läs allt