Higher Education i Kanada

Det är ingen tillfällighet att kanadensiska städer konsekvent återfinns på toppositioner i livskvalitetsundersökningar. Detta är en tolerant, mångkulturell nation där utbildning är mycket uppskattat. Som ett resultat av detta har en hel del tankearbete och pengar blivit investerade i det kanadensiska skolsystemet, vilket leder till några av världens främsta universitet och högskolor. Liksom deras städer, placerar kanadensiska barn sig genomgående bra på internationella rankinglistor.

Kanadas pedagogiska framgång beror delvis på ansträngningar från politikerna, men det är också en naturlig utveckling av den kanadensiska andan: detta är ett land som sätter stort värde på hårt arbete och ärlighet, vänlighet och respekt. Om det låter lite gammalmodigt, kom då ihåg att Kanada har en genomgående stark och modern ekonomi, som drivs av de mångkulturella städerna lika mycket som av den stora, resursrika vildmarken. USA: s största handelspartner är även världsledande inom energi-och högteknologiska branscher, men är också ett av de mest miljömedvetna samhällena, där miljöfrågor är en viktig del av den nationella debatten.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.