Higher Education i England

En brittisk utbildning är en kvalitetsstämpel, välkänd och respekterad runt om i världen. De äldsta högskolorna och universiteten i Oxford och Cambridge har i över 700 år inspirerat och fostrat några av vår tids största tänkare, allt från ledare världen över, till filosofer och vetenskapsmän. Men det goda ryktet som brittisk utbildning har vilar lika mycket på den konstant pågående innovationen och forskningen i världsklass som sker vid något av Storbritanniens 115 universitet, som på sina äldsta institutioners tradition och stolthet.

Det finns många anledningar till varför engelskans hemland fortfarande är en av de mest eftersökta platserna att studera på. Brittiska städer är multikulturella och drivande i en av världens största och mest liberala ekonomier. De många stora internationella företag som har antingen sina europeiska eller internationella huvudkontor i London finner ofta sina nya medarbetare bland studenterna som avslutat sina utbildningar på något av de brittiska universiteten eller högskolorna.

Utöver de många professionella aspekterna som drar folk till Storbritannien finns den otroliga kulturen med sina många internationella influenser. Vare sig det är asiatiska kryddor eller amerikanska rytmer så lyckas de fortfarande vara entydigt brittiska!

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.