Higher Education i Australien

När du tänker på den australienska miljön, kanske du tänker på oavbrutet solsken: perfekt strandväder, som ger näring åt en hälsosam livsstil, utsökt mat och långa kvällar. Eller tänker du på det ekonomiska klimatet? Australien har en av världens största ekonomier och har dessutom lyckats att växa och utvecklas när andra ekonomier runt om i världen har kämpat i motvind. Eller är det kanske de trevliga människorna, som lämnat Storbritanniens gråmulna himmel bakom sig för att börja ett nytt liv i ett land som älskar att blicka framåt. Hur du än ser på den australienska miljön, är detta en plats där du garanterat kommer känna dig hemma.

Australien är regionens akademiska nav. Ett engelsktalande land, som inte ligger mer än ett stenkast från Asien, med universitet och högskolor i de australienska storstäderna, som lockar till sig studenter från både regionen och resten av världen. Fem av landets universitet har konsekvent placerat sig på topplistan som rankar världens 100 bästa universitet enligt Shanghai Academic Ranking of World Universities. En diplomutbildning, eller liknande kurs från någon av våra partnerskolor i Australien, är den perfekta förberedelsen för en karriär eller fortsatta akademiska studier i den engelsktalande världen.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.