Higher Education

Våra program för Högre utbildning ger dig de färdigheter och kvalifikationer som du behöver i en värld med enorm konkurrens. Vare sig du önskar ge ditt CV en extra dimension, eller skaffa ett certifikat du behöver för att komma in på universitetet, har vi kurser för dig. Programmen har utformats omsorgsfullt, för att leverera relevanta och efterfrågade färdigheter, vilket ger dig ett försprång när du ansöker hos arbetsgivare och akademiska institutioner.

Det finns två huvudtyper av kurser som erbjuds.

Den första är akademiska kurser, utformade för att hjälpa dig att bli antagen på universitet och colleges. Många av våra kurser ger överförbara poäng, som är internationellt erkända på universitet och colleges. Dessa program tillåter dig att både starta och att slutföra dina universitetsstudier. De flesta examensprogram kräver en certifierad nivå i engelska. För mer information om våra program av kurser i engelska klicka här

Den andra typen av program för Högre Utbildning vi erbjuder, är anpassade till yrkeslivet. Dessa yrkesförberedande kurser ger dig den eftersökta färdighet som arbetsgivaren behöver inom ett flertal verksamhetsområden. Omsorgsfullt strukturerade runt behoven inom specifika områden, utformas kurserna för alla som söker en konkurrensfördel på jobbmarknaden, där arbetsgivare värdesätter kvalificerad personal med ett brett, internationellt synsätt. Kort sagt är våra program för Högre Utbildning en språngbräda till professionell framgång.

En uppsättning olika examina finns tillgängliga med kurser som varierar i längd från ett kvartal till hela, 3-4 års MBA-program. Dessa utbildningar attraherar et kosmopolitisk studentgrupp och många kurser ger överförbara poäng som är internationellt erkända. Att studera ett program för Högre Utbildning med ESL är det perfekta sättet att uppnå en påvisbar internationell erfarenhet, genom att leva utomlands, utveckla ditt CV och förstärka din potential.
 

Läsa mer

Hitta ett land på kartan

Är du intresserad av detta språk?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.