Företagspraktik i Liverpool, England

Vattnets, musikens och kreativitetens stad. Liverpool genomgår en veritabel renässans. Efter att ha blivit inskriven som världsarv av UNESCO och en - välförtjänt - titel som kulturhuvudstad 2008, etablerar sig Liverpool, Beatles och Liverpool FC:s hemstad, idag som ett betydelsefullt resmål i norra England.
 

Med ansiktet mot Irländska sjön, förenar Liverpool norra Englands legendariska gästfrihet med en gedigen ekonomisk utveckling som erbjuder otaliga möjligheter till arbete inom turist- och servicenäringen. Ta vara på dess unga och dynamiska atmosfär, inspirerad av en betydande studentpopulation som aldrig missar ett tillfälle att roa sig. Med sitt överflöd av muséer och festivaler, sina otaliga boutiquer och sin fördelaktiga levnadskostnadsnivå, är Liverpool det idealiska resmålet för att bekanta sig med den autentiskt engelska kulturen och för att upptäcka en magnifik region som förtjänar att lära kännas.

Läsa mer

Se vårt urval av skolor - Liverpool

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.